Good tips for your motorhomeHei og velkommen til vår side, som er opprettet for å hjelpe og informere deg som har bobil, eller som ønsker å skaffe deg en.

Bobilen er selvfølgelig et uvurderlig kjøretøy for den som ønsker å være i stand til å reise fritt rundt, uten å måtte være avhengig av andres innsats, og uten å måtte venne deg til nye overnattingssteder hele tiden.

Friheten, så vel som oppdagerlysten, er det som lokker de fleste som kjøper seg en bobil, og caravanen er på mange måter ensbetydende med disse to konseptene.

Tekniske aspekter

På sidene vil du finne tekniske aspekter ved det å eie en caravan, med et øye for interiør, samt finesser og utstyr som burde følge med. Vi ser på innredning, på de mest praktiske bilene, så vel som hva som finnes av nyheter på markedet. Vi veier også forskjellige løsninger opp mot hverandre, med hensyn til hva de har å by på, slik at vi kan hjelpe deg med å finne den bobilen som passer best til deg og dine behov.

Gode ruter og reisetips

Vi bryr oss også på gode anbefalinger og reisetips. En bobil er på mange måter ideell for å utforske og oppdage vårt eget hjemland, men den kan også egne seg for å oppdage store deler av Europa. Om man har den riktige bilen, kan man komme meget langt med dette. Vi forteller deg hvor det er tilrettelagt for bobilturisme, hvor du finner bobilparkering, og om hva du har å forvente deg av lokale utfordringer når du er ute på tur.